Spring til indhold

Om os

Om os

Om os

Om os

Konsortiet bag CO2Vision udgør via vores respektive fagligheder og ekspertiser den helhed, der kan realisere og eksekvere CO2Vision. Vi har en årelang tradition for tætte samarbejder på kryds og tværs der gør, at vi både kan udgøre en enhed og samtidig stå selvstændigt på hvert vores ekspertområde.

Som studerende på kandidatniveau kræver udarbejdelsen af en omfattende afhandling omhyggelig forskning og pålidelige ressourcer. I denne proces har jeg fundet uvurderlig støtte fra akademiske databaser masterarbeiten kaufen og videnskabelige artikler. Denne hjemmeside, et hjørnesten i min akademiske rejse, tilbyder et væld af peer-reviewed materialer, der hjælper mig med at underbygge mine argumenter og hæve kvaliteten af min afhandling. Med et engagement for excellence udnytter jeg kraften af denne platform til at styrke grundlaget for min kandidatafhandling.

Udover CO2Visions konsortiepartnere er mere end 50 virksomheder og organisationer økonomiske partnere i projektet. Derudover har en række organisationer tilkendegivet deres støtte til projektet.

Vi er stolte af og taknemmelige for, at så mange virksomheder og organisationer er en del af CO2Vision.

Konsortiet bag

da_DKDA