Spring til indhold
Pil til venstre Go back

Modtag tilskud og bliv underleverandør til den grønne industri

Modtag tilskud og bliv underleverandør til den grønne industri

Modtag tilskud til investeringer og kompetenceudvikling og bliv underleverandør til den grønne industri

Investeringsstøtte til maskiner og udstyr

I projektet CO2Vision kan virksomheder modtage op til 40% tilskud til investering i maskiner eller udstyr, som kan bringe dem i retningen af at blive underleverandør til en ny, spirende industri omkring CO2-fangst, anvendelse og lagring (CCUS).

Måske er din virksomhed allerede en del af den grønne industri og ønsker at skalere, eller måske er dette jeres mulighed for at udfolde et nyt forretningsområde.

Virksomhederne, som kan modtage tilskud, kan have forudsætninger for at levere de nødvendige komponenter til CCUS-anlæg eller det omkringliggende økosystem. Det kan eksempelvis være brøndløsninger, pumper, rør, kemikalier eller lignende, men tilbuddet kan også være relevant for nye virksomheder, der ønsker at blive en del af CCUS-industrien.

Mulighederne er mange – måske kræver det blot en lille omstilling i din virksomhed at blive underleverandør til et nyt, spirende forretningsområde.

Investeringerne kan føre til en styrket indsats inden for CCUS-teknologi – både for at skabe konkrete CO2-reduktioner for danske virksomheder, men også for at øge beskæftigelsen inden for industrien.

Skræddersyet kompetenceudvikling

Ledelse og medarbejdere i virksomheder, der ønsker at bidrage i arbejdet med den grønne omstilling og på længere sigt bidrage til opgaver, der omhandler CO2-fangst, anvendelse, lagring og transport, kan også deltage i kompetenceudviklingsforløb. Tilbuddet gælder både virksomheder beskæftiget inden for energisektoren, underleverandører og rådgivnings- og servicevirksomheder.

Kompetenceforløbene tilpasses de enkelte virksomheders individuelle behov for opkvalificering. Eksempler på kompetenceudvikling er:

– Virksomhedens omstilling til bæredygtig fremtid

– Uddannelse af ledelse og medarbejdere inden for kravspecifikationer, der hører til håndtering af CO2, brint, ilt mv.

– Sikkerhedsgodkendelser til håndtering af CO2-, brint- og iltcertificeringer

– Opkvalificering i forhold til ny forretningsmodel i relation til vedvarende energi

Vil du vide mere?

Tag kontakt til:

Projektkoordinator Kasper Kjærsgaard Nielsen tlf.: 2520 1539 – mail: kani@aalborg.dk

Projektkoordinator Kristian Østergaard Johansen tlf.: 2520 1585 – mail: koje@aalborg.dk

Forretningsudvikler Morten Drivsholm tlf.: 6048 4202 – mail: mdr@ehnj.dk

Forretningsudvikler Bjarne Brodersen tlf.: 2032 0508 – mail: bbr@ehnj.dk

 

De er klar til at svare på eventuelle spørgsmål og kommer gerne ud til et møde for at afklare din virksomheds muligheder inden for CCUS og udviklingen af det grønne erhverv i Nordjylland.

Læs mere her

 

Konsortiet bag

da_DKDA